≡ Menu

Vodnik za Italijo, hoteli in znamenitosti

Ali tudi vi obožujete Italijo? Se odpravljate v Italijo na izlet ali potovanje in potrebujete turistične informacije za prenočišča, glavne znamenitosti in druge nasvete za potovanje po Italiji. Prišli ste na pravo stran, saj bomo na Italija.si spremljali različne turistične znamenitosti o Italiji in vam pomagali, da boste na vašem obisku Italije doživeli kar največ.

Prenočišča v Italiji

Če se odpravljate v Italijo in potrebujete sobo, lahko preko iskalnika najdete ugodne cene za hotele, hostle in druga prenočišča v Italiji. Vpišite datume in preverite cene.

Booking.com
Glede na to, da je število hotelov, hostlov in drugih prenočišč v Italiji res veliko in da so cene lahko kar nekaj višje kot pri nas, si je dobro prenočišče urediti v naprej. Nekaj dodatnih predlogov in iskalnik najdete na strani Hoteli v Italiji, prav tako pa bomo na vsaki strani od mesta dodali nekaj nasvetov za spanje ter namestitve, ki smo jih sami uporabili na našem potovanju po Italiji.

Kam na izlet ali potovanje v Italiji

Italija ponuja res veliko zanimivih mest in regij, ki jih lahko obiščete. Če jih naštejemo samo nekaj so tukaj Benetke, Rim, Milano med mesti in Toskana, Sicilija in Umbrija.

Letalske karte

Glede na bližino Italije, so številna mesta dostopna z avtom, spet druga pa je bolje obiskati z letalom. Na Letalske karte najdete iskalnik letalskih kart po Italiji, tako da lahko preverite cene letalskih vozovnic in se odločite.

Na eni strani lahko primerjate letalske karte do mest v Italiji, na drugi pa najdete iz Italije tudi zelo ugodne ponudbe za vse ostale destinacije. Posebej ugodne so letalske karte iz Benetk, tako da preverite te možnosti, če iščete kakšno ugodno letalsko karto.

Znamenitosti v Italiji

Bogata zgodovina in kultura v Italiji je za seboj postila številne znamenitosti, ki jih najdete skoraj v vseh mestih. Za posamezna mesta in Italijo na splošno najdete nekaj predlogov na strani mest in na strani znamenitosti Italije. Preverite, preden sdelate načrt za oglede in mogoče najdete kakšno dodatno idejo za ogled.

Dodatna možnost je tudi turistični vodnik, ki vam bo pomagal pri raziskovanju zgodovine, glavnih znamenitosti in na samem potovanju. Na strani turistični vodniki za Italijo najdete kar nekaj predlogov za vodnike, saj jiih najdete za posamezno regijo, mesto ali celo Italijo. Oglejte si jih in preverite zadnje izvode ter ga naročite z brezplačno poštnino.

Pridružite se nam tudi na Facebooku, kjer nam lahko pošljete tudi kakšno fotografijo iz potovanja ali izleta po Italiji.