≡ Menu

Hoteli v Milanu

Pregled nekaterih hotelov v Milanu.

Hoteli Milano

Hotel Mytos

Hotel Mytos*** se nahaja v središču Milana, le nekaj korakov oddalje od glavne železniške postaje. Hotel z veliko zgodovinskimi detalji nudi 52 sob, katere so opremljene z eno, dvema ali tremi ležišči. Hotel je klimatiziran in nudi dostop do Wi-Fi omrežja. V baru in salonu nudijo tople napitke in koktajle. Le nekaj minut je oddaljena postaja podzemne železnice Repubblica, v bližini je nakupovalna ulica Corso Buenos Aires.

  Več info in rezervacija

Hotel Metrò

Hotel Metrò*** se nahaja ob nakupovalni ulici Corso Vercelli, v bližini trga Piemont. 40 prijetnih in komfortnih sob je primernih za 1-4 goste, opremljene so z klimo, aparatom z čaj/kavo in dostopom do interneta. Vsak dan vam postrežejo bogat zajtrk, hotel nudi tudi manjši bar. V bližini hotela je milansko sejmišče, park Guido Vergani, z postaje Wagner pa se lahko pripeljete do Piazze del Duomo.

  Več info in rezervacija

Hotel La Madonnina

Hotel La Madonnina*** se nahaja le nekaj korakov od Piazze del Duomo in slovite milanske stolnice. Gre za manjši hotel z 14 dvoposteljnimi sobami. V sobah prevladujejo tople barve, opremljene so z klimo, televizijo in dostopom do interneta. Naročite lahko zajtrk v sobo ali pozajtrkujete v lepi zajtrkovalnici. V hotelu so dobrodošli hišni ljubljenčki. V bližini hotela je slovito milansko modno središče Quadrilatero della Moda.

  Več info in rezervacija

Hotel Gran Duca di York

Hotel Grad Duca di York*** se nahaja v palači iz 18.stoletja v središču mesta. Piazza del Duomo je dosegljiva peš, ostali deli Milana pa z tramvajem ali podzemno železnico. 33 dvoposteljnih sob je opremljenih v stilu stavbe, kljub vsemu pa nudijo LCD televizor, minibar in klimatsko napravo. V jedilnici je na voljo bogat zajtrk, dostop do brezžičnega interneta je omogočen po vsem hotelu.

  Več info in rezervacija

Hotel Dei Cavalieri

Hotel Dei Cavalieri**** stoji na živahnem trgu Piazza Missori. Nudi 167 elegantno opremlejnih sob z lesenim pohištvom in dodatki. V njih lahko biva do 5 gostov. Na območju hotela lahko dostopate do Wi-Fi omrežja. Hotelska restavracija nudi klasične italijanske specialitete, ob toplem vremenu lahko uživate na strešni terasi. Postaja podzemne železnice Missori je le nekaj metrov od hotela, sprehodite se lahko do operne hiše Scale, milanske stolnice …

  Več info in rezervacija

Zgoraj najdete nakaj predlogov za namestitve. Dodatne hotele v Milanu najdete s pomočjo iskalnika na desni strani ali preverite na strani hoteli v Italiji.