≡ Menu

Izlet v Rim in Vatikan za samo 119€

V kolikor še niste bili v Rimu in Vatikanu, zamujate res odličen izlet. V Rimu lahko vidite veliko zgodovine in sodobne Italije, tako da se vam res izplača videti vse skupaj. Tudi nad Vatikanom boste navdušeni.

Najbolj enostaven način za obisk Rima in Vatikana je z avtobusom in vodenim ogledom. V kolikor bi želeli nekaj takega, lahko preko spodnje povezave najdete dodatne informacije in ceno.

  Obiščite Rim - preverite ceno

V tej ponudbi je vključena nočitev v Rimu s polpenzionom, avtobusni prevoz in nekaj drugih stroškov, ki bi na sameme potovanju nastali.  Prav tako je vključeno spremstvo in zunanji ogledi po programu.

To je tudi najnižja cena za izlet v Rim, saj bi samo potni stroški do Rima in nazaj nanesli več.

Mi smo bili v Rimu nazadnje v tem letu in nas je ponovno očaral. Sicer smo bili v lastni režiji in je bilo zelo enostavno. Rezervirali smo si prenočišče, ki si ga lahko s pomočjo iskalnika na desni strani oz. nekaj predlogov pa najdete tudi na strani hoteli v Rimu.

Zelo nas je navdušil tudi Vatikan, bazilika Sv. Petra in vatikanski muzeji, ki so res nekaj posebnega. V neposrednji bližini Vatikana smo jedli tudi najboljšo pico do sedaj, vendar o tem mogoče kdaj drugič.

Novejše:

Starejše: