≡ Menu

Izlet v Cinque terre in okolico

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki bi radi obiskali Cinque terre. 4 ribiške vasice so ene izmed najbolj popularnih krajev v Italiji in zelo fotogenične, tako da jih vidimo na številnih fotografijah Italije.

Na izlet v Cinque terre se lahko odpravite organizirano ali pa v samostojni režiji. Če bi se raje odpravili v sklopu turistične agencije, lahko najdete spodaj več informacij.

Več informacij o izletu

Izlet v Cinque terre je tudi zelo lepo darilo. Je ugoden, tako da ga lahko podarimo ob različnih ugodnostih. Potrebno je asmo eno spanje, tako da naj ne bi bilo problemov z dolgo odsotnostjo.

Seveda pa imate možnost, da Cinque terre obiščete tudi v lastni režiji in uživate ob pogledu na čudovite vasice. Za različne oblike prenočišč lahko preverite preko strani hoteli v Italiji in si ogledate kakšne so možnosti. Odvisno pa je tudi od teg ali bi se odpravili ogledati samo ta kraj ali pa bi se odpravili na daljši izlet po Italiji.

V primeru ogleda samo tega, je organiziran prevoz cenejša rešitev. Zraven prevoza in prenočišča pa dobite v tem paketu tudi vožnjo z ladjico in vlakom.

Starejše: