≡ Menu

Turistični vodniki za Italijo

Za Italijo najdete kar nekaj turističnih vodnikov, saj je turistično zelo zanimiva. Vodniki vam bodo pomagali pri raziskovanju Italije, s hoteli, restavracijami, prevozi in zanimivostmi Italije. V njih najdete obširne razlage zgodovine in največjih znamenitosti Italije.

Za Italijo je na voljo na stotine turističnih vodnikov. Spodaj najdete nekaj vodnikov za celo Italijo, lahko pa si priskrbite tudi vodnik za posamezno mesto ali regijo. Najdete jih preko spodnjih povezav. Med drugim obstajajo: Rim, Milan, Benetke, Firence, Verona, italjanska jezera, Toskana, Sardinija, Sicilija, Umbrija,

Vse vodnike za Italijo lahko naročite po najnižji ceni in brezplačno poštnino. Naročite jo preko spodnjih povezav.

Turistični vodniki

Lonely Planet Italija

Najbolj popularen vodnik za Italijo, ki pokriva celotno državo. Italija je tako lepa, da se boste tja vrnili več krat. Vse večje znamenitosti opisanem v enem vodniku, ki vam bo koristil na več potovanjih ali izletih.

Izdano: 2014

Preverite ceno

Fodor’s Italija

Obseže turistični vodič za Italijo s katerim boste spoznali celotno državo. Preverite in si ga naročite po najnižji ceni in brez poštnine.

Izdano: 2014

Preverite ceno

DK Eyewitness Italija

Popularni vodnik z veliko fotografijami in koristnimi informacijami za potovanje po Italiji. Glavne znamenitosti Italije na enem mestu.

Izdano: 2013

Preverite ceno

Italija za družine

Turistični vodnik za Italijo namenjen družinam. Ideje za izlete in potovanja z otroci. Oglejte si podrobnosti vodnika, če se nameravate odpraviti v Italijo z otroci.

Izdano: 2014

Preverite ceno

The Rough Guide Italija

Podrobne informacije za raziskovanje Italije od severa do juga.

Izdano: 2013

Preverite ceno

Baedeker Italija

Alternativni vodnik, če bi radi nekaj drugega. Preverite in mogoče je ravno ta vodič za Italijo pravi za vas.

Izdano: 2012

Preverite ceno

 

Preverite tudi druge turistične vodnike za Italijo, italijanska mesta in regije. Najdete jih preko zgornjih povezav.