≡ Menu

Hoteli v Rimu

Spodaj najdete nekaj predlogov za hotele v Rimu.

Hoteli Rim

Hotel Nord Nuova

Hotel Nord Nuova*** se nahaja v neposredni bližini železniške postaje Termini. Npvejši hotel je opremljen v slogu začetka 20. stoletja, takšnih je tudi 157 udobnih sob. izbirate lahko med sobo z enim, dvema ali tremi ležišči. Klima, satelitska televizija in brezžični internet so vključeni v sobo. V restavraciji strežejo zajtrk, v baru pa prigrizke in lahke dnevne obroke. Na trgu republike je postaja metroja, Kolosej je oddalje 20min hoje.

  Več info in rezervacija

Hotel Princeps Boutique

Hotel Princeps Boutique*** je umeščen v zgodovinsko stavbo na trgu Esquilino. Nasproti hotela se nahaja čudovita bazilika sv. Marije Snežne. 20 sob, katere sprejmejo 1-3 goste, je opremljenih z LCD televizorjem, grelnikom vode za kavo / čaj, minibarom in klimo. Brezžični internet je dostopen po vsem hotelu. Zjutraj je na razpolago samopostrežni zajtrk, pijača in majhni prigrizki pa v hotelskem baru. Park Colle Oppio in Kolosej sta oddaljena 10min.

  Več info in rezervacija

Hotel Adriano

Hotel Adriano stoji na odlični lokaciji v bližini trga Navonne in Panteona. 77 dvo ali troposteljnih sob je sodobno in prijetno opremljenih, uporabljate lahko satelitsko televizijo in minibar, klimo ter brezžični internet. Hotel poleg zajtrka z raznolikimi jedmi nudi še fitnes, sejno sobo in varstvo otrok. Mimo Angelskega gradu ste v 15min sprehoda na trgu Sv. Petra v Vatikanu, 20min pa je oddaljen trg Venezia.

  Več info in rezervacija

Hotel Infinity

Hotel Infinity je odličen manjši hotel v središču Rima, primeren za romantičen oddih ali poročno potovanje. Skrbno urejenih in opremljenih 26 dvo ali troposteljnih sob vključuje tudi klimo, aparat za pripravo kave / čaja, LCD televizor. Na območju hotela lahko dostopate do brezžičnega interneta. Vsako jutro lahko naročite zajtrk v sobo ali si postrežete z raznovrstnimi specialitetami v zajtrkovalnici. Španske stopnice, fontana di Trevi in Panteon lahko obiščete peš.

  Več info in rezervacija

Hotel Maris Palace

Hotel Maris Palace**** se nahaja v manjši uličici v središču Rima. Le nekaj korakov je oddaljen od trga Navone in 5min sprehoda od Panteona in fontane di Trevi. 26 komfortnih sob za dva, tri ali štiri osebe je stilsko opremljenih, primernih tudi za poročno potovanje. Hotel je prilagojen invalidnim gostom, nudi restavracijo, bar, knjižnico, strešno teraso, izposojo koles. Gostje lahko koristijo usluge hišnega spa-ja, ki je oddaljen 100m.

Dodatno lahko uporabite iskalnik hotelov in drugih prenočišč na desni strani in tako najdete poceni hotel v Rimu ali uporabite stran hoteli v Italiji in si ogledate tudi druge možnosti.